3 сигурни белега, че сте попаднали на лош ресторант

Когато сме особено гладни, имаме лошия навик да се вмъкваме в първия попаднал ни ресторант. В редки случаи може да се натъкнем на неочаквано приятна изненада, но в повечето - рискуваме много.

Хората от ресторантьорския бизнес не винаги са истински професионалисти и често това ни води към разочарование. Има обаче, три сигурни белега, чрез които да познаете в какво заведение сте попаднали.

1. Неприятната миризма

2. Мръсна кухня или мръсен под

3. Никой не ви поздравява на влизане

Всъщност, скорошно проучване показва, че клиентите се впечатляват силно, когато бъдат любезно приветствани на входа на ресторанта. Ако се случи някой да ви посрещне с кисела физиономия или пък изобщо да игнорират факта, че е влязъл нов клиент, в този случай едва ли ще има значение вкусът на храната. Неприятното усещане ще остане, независимо от всичко.

И още един бонус съвет. Можете да прецените ресторанта по вида на менюто му. Ако ви подадат меню, върху което има остатъци от храна – бягайте от там.

Реклама

Още от анализи:

  • Данните за религията в училище: По-скоро "за"

    Темата заслужава наистина детайлно вглеждане, затова и не бързаме с оповестяването на такива резултати. Ще се опитам да направя по-цялостно проучване, но през това време много зачестиха питанията към мен, както и публикуването на непредставителни ...
  • Защо Америка се откзва от евтината работна ръка

    Интересен аспект от политиката на новата американска администрация. Чудех се, защо с тези депортации се търси прекъсване достъпа до евтина работна ръка. Нима Америка не иска точно да произвежда? Джей Ди Ванс дава пример с корабостроененто. Докато...

Коментари

Реклама

Още съвети:

Представяме ви: