Пътят надолу продължава
Изборът на Урсула фон дер Лайен, един безспорно провален политик без никакъв морален кредит, е предизвестен провал на следващия мандат на тази ЕК начело на Ееропейския съюз.

Тази жена е затънала в обвинения в корупция за договорите за ваксините на Пфайзер и това е само една от аферите, създаваща силната й зависимост от глобалисткото задкулисие. Многократните настоявания на редица евродепутати да получат копия от тези договори - платени с европейски пари, а не с пари на майката и бащата на Урсула - бяха подминати с високомерно мълчание и останаха без отговор.

Явно обаче все пак е имало ефект от тези настоявания, защото се намеси европрокурорът Кьовеши, като разпореди предварителна проверка. Не, това не е въздаване на правосъдие, това е защита от публичност и от правосъдие - тъй като с това си действие Кьовеши превръща тези договори в следствена тайна и никой вече няма право да иска документи, обект на разследване.

Така че докато няма резултат от разследването - дотогава има всички основания да се смята, че Сорос и задкулисието използват цялото си влияние чрез Кьовеши да сложат реална забрана за разследване на Урсула фон дер Лайен - именно чрез фиктивно разследване. И това е само върха на айсберга на корупцията в Европейската комисия, представлявана от Урсула фон дер Лайен. С която местните й лакеи толкова много се гордеят. Отблъскваща история.

Естетическо падение, освен морална катастрофа. Пътят надолу продължава.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Първа помощ при чревна инфекция през лятото

    Д-р Теа Александрова: По-голяма част от стомашно-чревните инфекции се причиняват от вируси.Д-р Теа Александрова завършва медицина с отличие през 2018 г. Работи в отделението по педиатрия и в спешения педиатричен кабинет към УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ ...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: