В ход е мащабна операция за създаване на нов човек
Точен коментар е на Иван Стамболов-Сула в "Труд":

"Блесналите правозащитници, задъханите активисти не защитават учениците, а неправителствените организациите, на чиято подривна дейност сега ще се попречи и ще секнат грантовете им по глобални политкоректни проекти. За всеки, който малко от малко разбира от пропаганда и от манипулации е ясно, че дейността на ЛГБТ НПО-тата в училището изобщо няма за цел да защити някого, да отвоюва отнетите му кой знае от кого и кой знае какви права.
Няма за цел да просвети някого, а само да внуши две убеждения:

1. Нестандартната сексуална ориентация, вродена или симулирана, е средство за социална легитимация;

2. Биологичният пол е въпрос на избор и не само е нормално, но дори е похвално да си присвоиш измислен пол, различен от двата единствено съществуващи в природата.

А защо се прави това ли? За да бъде унищожена естествената ценностна система на хората, да бъде заменена с нещо абсурдно и уродливо, да се каже, че всичко е относително и предмет на обществено договаряне, за да изгубят човеците всякаква адекватна преценка за света и събитията около себе си и по-лесно да бъдат индоктринирани с каквото е нужно в конкретния момент.

Ако човек преглътне лъжата за секса и половете, оттук нататък ще може да преглътне и всичко друго.

Борбата е двата биологични пола, доказани с всички средства на любимата наука, да бъдат превърнати от нещо безусловно в нещо условно.

И забележете, че „истината“ и „доброто“ за този вид пропаганда често си противоречат в различни ситуации, но сякаш никой не забелязва.

От една страна всяка сексуалност, дори и тази, стигаща до откровени извращения, е не само разрешена, но и поощрявана.

От друга страна да намигнеш на колежката е скандално, води до Me Too и до либерални конвулсии.

Да си показваш половите органи по стъгди и по площади под разветия флаг на дъгата е великолепно, но иначе всеки филм по телевизията, с изключение може би на „Спящата красавица“, е с червена точка.

Разрешено е да си смениш пола, но не и да наречеш Барак Обама негър.

Сякаш е в ход мащабна операция за създаване на нов човек, който да се впише в нов световен ред.
 
Сякаш врагът на Твореца иска да Му се подиграе, като оскверни най-прекрасното му творение. Сякаш иска да нарисува мустаци на Мона Лиза, за да покаже среден пръст на Леонардо.

И нашите продажници участват във всичко това за жълти стотинки.

Участват даже и безплатно за едните голи аплодисменти от страна на себеподобните си, които са същите идиоти като тях."

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Първа помощ при чревна инфекция през лятото

    Д-р Теа Александрова: По-голяма част от стомашно-чревните инфекции се причиняват от вируси.Д-р Теа Александрова завършва медицина с отличие през 2018 г. Работи в отделението по педиатрия и в спешения педиатричен кабинет към УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ ...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: